Piirretty hehkulamppu

Ammattimaisen Business Coachingin perusteet

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kaksipäiväinen Business Coachingin perusteet -koulutus antaa hyvät perustiedot coachingin lähestymistavoista ja menetelmistä. Päivien aikana käymme läpi coachingin ydintaitoja sekä malleja valmentavaan otteeseen vuorovaikutuksessa.

Koulutukseen osallistuneella on selkeä kuva coachingista ja sen hyödyistä sekä perustaidot valmentavan otteen soveltamisesta arjen tilanteissa. Koulutuksessa käsitellään valmentavaa otetta niin asenteena kuin myös taitoina ja työkaluina. Lisäksi osallistuja hahmottaa, miten coaching eroaa muista lähellä olevista ohjausmuodoista.

Aika ja paikka
28.-29.9.2021 Imatralla, tiistaina klo 9 – 17, keskiviikko klo 9-17.
Mikäli koronatilanne ei mahdollista lähiopetusta, koulutus järjestetään saman sisältöisenä verkko-opetuksena samaan aikaan ja saman hintaisena.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita perehtymään siihen, miten he voisivat soveltaa valmentavaa otetta omassa työssään. Erityisesti: työnohjaajat, valmentajat, terapeutit, johtajat, esimiehet ja HR-ammattilaiset. Valmennus sopii erinomaisesti heille, jotka harkitsevat kouluttautumista ammatticoacheiksi.

Sisältö

Miksi coaching on hyödyllistä – ja mitä tämä koulutus tarjoaa?

• Vahvistaa hyviä työelämätaitoja

• Syventää ratkaisukeskeisyyttä

• Lisää itsetuntemusta ja itsehavainnointia

• Auttaa työstämään ajankohtaisia haasteita

Noudatamme sisällössä International Coach Federationin määrittämiä ydintaitoja (https://www.icffinland.fi/uudet-ydintaidot-suomeksi/) ja eettisiä sääntöjä (https://www.icffinland.fi/toiminnan-eettisyys/).                                                 

Kouluttajat


Liisa Lehtosalo-Iskanius

– Professional Certified Coach (PCC), coaching-taitojen kouluttaja, sertifioitu enneagrammiohjaaja ETNT ja EIF, Ratkaisukeskeinen työnohjaaja STOry, työyhteisösovittelija, Mindfulness –ohjaaja CFM® ja kouluttaja


Sari Ajanko

– Professional Certified Coach (PCC), coaching-taitojen kouluttaja, sertifioitu enneagrammiohjaaja ETNT (Enneagram Teachers in NarrativeTradition), NLP Trainer, sertifioitu johdon työnohjaaja (CSLE®, STOry), työyhteisösovittelija ja Certified WholeBody Focusing Trainer.

– Sari on kirjoittanut Suomen Liikekirjojen julkaiseman kirjan: “Moninaisuuden johtaminen – ytimessä johtajan itsetuntemus”.

Tiedustelut    

Mari Smolander, [email protected] p. 010 3229451

Koulutuksen hinta  370 €

Ilmoittautuminen

viimeistään 14.9.2021 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei osallistu koulutukseen, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisää kirjoituksia ja kursseja

Ulla Jones -Global Leadership Profile & Certified Progress Coach

Teetin tiimilleni Global Leadership Profilen keväällä 2020, koska ajattelen, että esihenkilönä toimiminen on asiakaspalveluammatti.

Ainoa tapa oppia ja kehittyä coachina on alkaa coachaamaan. Ironista on, että lopulta opin, etteivät rutiinit auta, vaan coachingissa kaikki perustuu tietoiseen läsnäoloon ja kykyyn kuulla coachattavaa ja omaa intuitiotaan.

Jaa sivu

Kurssit

Tässä näet kaikki omat ja mahdolliset yhteistökumppaneidemme kurssit.

Omille kursselleimme voit ilmoittautua suoraan tällä lomakkeella.

Kumppanikurssien ilmoittautumiskäytännöt vaihtelevat. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kurssia listalta.

Avoimet kurssit

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje