Piirretty hehkulamppu

Omien arvojen tunnistaminen on edellytys omannäköiselle elämälle. Mikä on sinulle arvokasta?

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Paljon puhutaan arvoista, niin omista kuin organisaation. Keskustelu jää kuitenkin helposti ylätasolle, hiukan hämäräksi sanahelinäksi. Tällöin arvot kuvastavat enemmänkin kirjoitettuja arvoja: tauluja seinillä ja viimeisen päälle viilattuja virkkeitä verkkosivuilla.

Käyttöarvot sen sijaan ovat niitä, jotka toteutuvat jokapäiväisessä elämässämme. Sama pätee organisaation arkeen. Miten elämme elämäämme? Miten toimimme arjessa?

Yksinkertaisimmillaan arvot ovat sitä, mikä on sinulle arvokasta ja minkä toteuduttua elämäsi on hyvää. 

Tunnistatko sinä arvosi? Mikä on sinulle arvokasta? Ovatko ne todella sinulle tärkeitä asioita vai jonkun muun tärkeitä asioita – vanhempien, puolison, ystävien…? Ehkä sellaisia, joiden syystä tai toisesta koet kuuluvan olla sinulle tärkeitä.

Entä miten käytät aikaasi sinulle tärkeisiin asioihin? Riittävästi? Liian vähän? 

Usein esimerkiksi pienten lasten vanhemmat kertovat ykkösarvokseen perheen. Miten se näkyy vanhemman ajankäytössä? Onko hän paljon perheen kanssa vai viekö työ suurimman osan ajasta? 

Tässä ei ole tarkoitus syyllistää ketään vaan herättää huomaamaan ristiriita omien arvojen ja ajankäytön suhteen. Tuo ristiriita yksittäisenä asiana aiheuttaa stressiä ja tyytymättömyyttä enemmän kuin paljon.

Paranna itsetuntemustasi ja ala elää itsesi näköistä elämää – lähde mukaan Certified Progress Coach® -koulutukseen tammikuussa 2021!

Tammikuussa alkava Certified Progress Coach® -koulutus tarjoaa työkalut kasvuun ja kehitykseen niin ihmisenä kuin johtajanakin, itsesi ja muiden. 

Omien arvojen mukaisen elämän eläminen edellyttää itsetuntemusta, mikä vuorostaan on edellytys muiden ymmärtämiselle ja hyvälle johtajuudelle.

Tämä tiivis, viiden kuukauden koulutusohjelma tarjoaa sinulle työkalut tulokselliseen ihmislähtöiseen johtamiseen, aitoon vuorovaikutukseen ja yhteistyön vahvistamiseen. Saat valmiudet soveltaa valmentavaa työotetta esimiestyössäsi tai johtotehtävissä.

Miten sinulle arvokkaat asiat näkyvät arjessasi? Ellet ole tyytyväinen nykytilanteeseesi, mikä estää sinua tekemästä siihen muutoksia?

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystietoni löydät alta.

Mukavaa marraskuun jatkoa

Liisa

Liisa Lehtosalo-Iskanius
perustaja, Suomen Coaching Instituutti SCI
[email protected]
+358 43 8200 251

Liisa Lehtosalo-Iskanius on Suomen Coaching Instituutin (SCI) perustaja. Hän on kansainvälisesti sertifioitu coach (PCC) ja coaching-taitojen kouluttaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), työyhteisösovittelija sekä Mindfulness CFM® -ohjaaja. Hän on vuosien ajan ollut mukana mahdollistamassa työyhteisöjen kehittymistä.

“Tule sellaisena kuin olet, lähde sellaisena, kuin haluat olla.”

Lisää kirjoituksia ja kursseja

Ulla Jones -Global Leadership Profile & Certified Progress Coach

Teetin tiimilleni Global Leadership Profilen keväällä 2020, koska ajattelen, että esihenkilönä toimiminen on asiakaspalveluammatti.

Ainoa tapa oppia ja kehittyä coachina on alkaa coachaamaan. Ironista on, että lopulta opin, etteivät rutiinit auta, vaan coachingissa kaikki perustuu tietoiseen läsnäoloon ja kykyyn kuulla coachattavaa ja omaa intuitiotaan.

Jaa sivu

Kurssit

Tässä näet kaikki omat ja mahdolliset yhteistökumppaneidemme kurssit.

Omille kursselleimme voit ilmoittautua suoraan tällä lomakkeella.

Kumppanikurssien ilmoittautumiskäytännöt vaihtelevat. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kurssia listalta.

Avoimet kurssit

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje