Piirretty hehkulamppu

Narratiivisen enneagrammi-työskentelyn perusteet

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Enneagrammi on syvällinen ja dynaaminen persoonallisuusmalli, jonka avulla voimme lisätä sekä itsetuntemustamme että ymmärrystämme moninaisuudesta (persoonien moninaisuudesta).

Kahden päivän opinnot antavat hyvät perustiedot siitä, miten suuntaamme huomiomme eri tavoin ja miten se vaikuttaa toimintaamme. Enneagrammi-mallin äärellä emme tarkastele vain sitä, mitä teemme ja miten toimimme, vaan moninaisia vaikuttimia toimintatyylimme taustalla. Tutkimme myös sitä, miten vahvuutemme saattavat yliviljeltyinä muodostua kompastuskiviksemme.

Aika ja paikka
26.-27.10.2021 Imatralla, tiistaina klo 9 – 17, keskiviikkona klo 9-17.
Mikäli koronatilanne ei mahdollista lähiopetusta, koulutus järjestetään saman sisältöisenä verkko-opetuksena samaan aikaan ja saman hintaisena.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään itsetuntemustaan, kehittämään vuorovaikutustaan sekä lisäämään ymmärrystään moninaisuudesta. Erityisesti: coachit, työnohjaajat, valmentajat, terapeutit, johtajat, esimiehet ja HR-ammattilaiset. Kurssi sopii myös heille, joita kiinnostaa enneagrammin ammattimainen käyttö ja jotka harkitsevat kouluttautumista enneagrammi-ohjaajiksi.

Tavoite
Päivien aikana itsetuntemuksesi ja ymmärryksesi omasta vuorovaikutustyylistäsi paranee. Saat lisää ymmärrystä siitä, miten eri tavoin hahmotamme ympäröivää maailmaa ja miten se voi parhaimmillaan johtaa upeaan synergiaan ja pahimmillaan väärinymmärryksiin ja konflikteihin.

Noudatamme koulutuksessamme narratiivista lähestymistapaa, joka kunnioittaa jokaisen osallistujan yksilöllisyyttä ja oikeutta puhua omasta puolestaan.

Sisältö

Miksi itsetuntemusta kannattaa kehittää – ja mitä tämä koulutus tarjoaa?

• Itsensä johtaminen helpottuu lisääntyvän itsetuntemuksen myötä

• Erilaisuuden ymmärrys ja moninaisten näkökulmien arvostus lisääntyy

• Vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot paranevat

• Ymmärrys tiimirooleista ja eri näkökulmien merkityksestä syvenee

Kouluttajat


Liisa Lehtosalo-Iskanius

– Professional Certified Coach (PCC), coaching-taitojen kouluttaja, sertifioitu enneagrammiohjaaja ETNT ja EIF, Ratkaisukeskeinen työnohjaaja STOry, työyhteisösovittelija, Mindfulness –ohjaaja CFM® ja kouluttaja


Sari Ajanko

– Professional Certified Coach (PCC), coaching-taitojen kouluttaja, sertifioitu enneagrammiohjaaja ETNT (Enneagram Teachers in NarrativeTradition), NLP Trainer, sertifioitu johdon työnohjaaja (CSLE®, STOry), työyhteisösovittelija ja Certified WholeBody Focusing Trainer.

– Sari on kirjoittanut Suomen Liikekirjojen julkaiseman kirjan: “Moninaisuuden johtaminen – ytimessä johtajan itsetuntemus”.

Tiedustelut    

Mari Smolander, [email protected] p. 010 3229451

Koulutuksen hinta  370 €

Ilmoittautuminen

viimeistään 12.10.2021 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei osallistu koulutukseen, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisää kirjoituksia ja kursseja

Ulla Jones -Global Leadership Profile & Certified Progress Coach

Teetin tiimilleni Global Leadership Profilen keväällä 2020, koska ajattelen, että esihenkilönä toimiminen on asiakaspalveluammatti.

Ainoa tapa oppia ja kehittyä coachina on alkaa coachaamaan. Ironista on, että lopulta opin, etteivät rutiinit auta, vaan coachingissa kaikki perustuu tietoiseen läsnäoloon ja kykyyn kuulla coachattavaa ja omaa intuitiotaan.

Jaa sivu

Kurssit

Tässä näet kaikki omat ja mahdolliset yhteistökumppaneidemme kurssit.

Omille kursselleimme voit ilmoittautua suoraan tällä lomakkeella.

Kumppanikurssien ilmoittautumiskäytännöt vaihtelevat. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kurssia listalta.

Avoimet kurssit

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje