Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

ASIAKASTARINA

Liigan entinen toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen: ”Koulutus vastasi mielestäni erinomaisesti asettamiini tavoitteisiin”

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Olen tehnyt pitkän kansallisen ja kansainvälisen uran urheilujohtamisessa. Halusin löytää uusia ammatillisia ajatuksia sekä kasvaa ihmisten kohtaamisessa, vuorovaikutustaidoissa, tilanneherkkyydessä ja toisten ihmisten käyttäytymisen ymmärtämisessä. Tätä kautta löysin coachingin.

Valitsin Suomen Coaching Instituutin Certified Progress Coach® -koulutusohjelman analysoituani minkälainen koulutus sopisi juuri minulle.
Koulutus vastasi mielestäni erinomaisesti asettamiini tavoitteisiin, mutta samalla löysin myös erinomaisen uuden verkoston taitavista eri alojen osaajista. Hienoa oli saada myös uusia ystäviä, joiden kanssa toivon voivani pitää jatkossakin yhteyttä.

Coachingin kautta toivon ja uskon löytäväni uusia ajatuksia työhöni erilaisissa kohtaamisissa sekä erilaisten käyttäytymismallien ymmärtämisessä.

Urheilun maailma on usein yksipuolinen ja välillä pinnallinen ja raadollinen. Coachingin kautta toivon ja uskon löytäväni uusia ajatuksia työhöni erilaisissa kohtaamisissa sekä erilaisten käyttäytymismallien ymmärtämisessä. Koulutus myös vahvisti uskoani siihen, että voin ja pystyn tulevaisuudessa jakamaan osaamistani ja kokemustani toisten ihmisten ja organisaatioiden hyödyksi.

Jukka-Pekka Vuorinen
toimitusjohtaja, Liiga

Jukka-Pekka Vuorisen tarina on osa sarjaa, jossa kerromme Certified Progress Coach® -ohjelman käyneiden kokemuksista heidän omin sanoin.

Lisää kirjoituksia ja kursseja

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje