J-P Vuorinen

ASIAKASTARINA

Liigan entinen toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen: ”Koulutus vastasi mielestäni erinomaisesti asettamiini tavoitteisiin”

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Olen tehnyt pitkän kansallisen ja kansainvälisen uran urheilujohtamisessa. Halusin löytää uusia ammatillisia ajatuksia sekä kasvaa ihmisten kohtaamisessa, vuorovaikutustaidoissa, tilanneherkkyydessä ja toisten ihmisten käyttäytymisen ymmärtämisessä. Tätä kautta löysin coachingin.

Valitsin Suomen Coaching Instituutin Certified Progress Coach® -koulutusohjelman analysoituani minkälainen koulutus sopisi juuri minulle.
Koulutus vastasi mielestäni erinomaisesti asettamiini tavoitteisiin, mutta samalla löysin myös erinomaisen uuden verkoston taitavista eri alojen osaajista. Hienoa oli saada myös uusia ystäviä, joiden kanssa toivon voivani pitää jatkossakin yhteyttä.

Coachingin kautta toivon ja uskon löytäväni uusia ajatuksia työhöni erilaisissa kohtaamisissa sekä erilaisten käyttäytymismallien ymmärtämisessä.

Urheilun maailma on usein yksipuolinen ja välillä pinnallinen ja raadollinen. Coachingin kautta toivon ja uskon löytäväni uusia ajatuksia työhöni erilaisissa kohtaamisissa sekä erilaisten käyttäytymismallien ymmärtämisessä. Koulutus myös vahvisti uskoani siihen, että voin ja pystyn tulevaisuudessa jakamaan osaamistani ja kokemustani toisten ihmisten ja organisaatioiden hyödyksi.

J-P Vuorinen

Jukka-Pekka Vuorinen
toimitusjohtaja, Liiga

Jukka-Pekka Vuorisen tarina on osa sarjaa, jossa kerromme Certified Progress Coach® -ohjelman käyneiden kokemuksista heidän omin sanoin.

Lisää kirjoituksia ja kursseja

Ulla Jones -Global Leadership Profile & Certified Progress Coach

Teetin tiimilleni Global Leadership Profilen keväällä 2020, koska ajattelen, että esihenkilönä toimiminen on asiakaspalveluammatti.

Ainoa tapa oppia ja kehittyä coachina on alkaa coachaamaan. Ironista on, että lopulta opin, etteivät rutiinit auta, vaan coachingissa kaikki perustuu tietoiseen läsnäoloon ja kykyyn kuulla coachattavaa ja omaa intuitiotaan.

Jaa sivu

Kurssit

Tässä näet kaikki omat ja mahdolliset yhteistökumppaneidemme kurssit.

Omille kursselleimme voit ilmoittautua suoraan tällä lomakkeella.

Kumppanikurssien ilmoittautumiskäytännöt vaihtelevat. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kurssia listalta.

Avoimet kurssit

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje