Organisaatiot koostuvat ihmisistä. Me autamme ihmisiä organisaatioissa.

Voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja lähteä sellaisena kuin haluat olla. Päätös on sinun, niin kuin itse prosessikin. Me olemme tukenasi matkan varrella. 

Olen ollut mukana mahdollistamassa työyhteisöjen kehittymistä jo vuosien ajan. Oma polkuni on johdattanut minut pitkän matkan ihmisläheisestä työstä Finnairilla perheyritykseen, jossa vastasin hallinnollisista ja kehitystehtävistä, ja edelleen konsultiksi. Työelämäni perheyrityksessä painottui pitkälti järjestelmien ja prosessien kehittämiseen. Ennen pitkää havahduin kuitenkin siihen, että teknisiä ratkaisuja voi kehittää mielin määrin, mutta elleivät ihmiset voi hyvin, ei teknisillä ratkaisuilla ja prosesseilla ole merkitystä.

Perustin Baransu Oy:n, Suomen Coaching Instituutin taustalla olevan yrityksen, ja tein paluun ihmisten äärelle. Halusin auttaa ja kehittää ihmisiä järjestelmien sijaan.

Coachina ja kouluttajana olen ratkaisukeskeinen. Kannustan sinua ja tiimiäsi ymmärtämään ja hyödyntämään erilaisuutta keskinäisessä vuorovaikutuksessa. Olen työskennellyt esimies- ja asiantuntijatehtävissä urani aikana, joten ymmärrän työelämän jatkuvan muutoksen ja haasteellisuuden, ja voin tarjota sinulle toimivia keinoja näiden helpottamiseen.

Autan sinua löytämään kestäviä keinoja pärjätä alituisessa muutoksessa ja paineessa. Löydät itsestäsi voimavaroja, joita et välttämättä ole aiemmin tunnistanut. Opit olemaan enemmän läsnä omassa elämässäsi, itsellesi ja muille, sekä elämään itsesi näköistä elämää. Alat luottaa siihen, että asiat järjestyvät.

Entä mistä juontaa juurensa nimi Baransu? Baransu on japanin kielestä tuleva lainasana, joka viittaa tasapainoon ja taseeseen. 

Kun ihminen voi hyvin ja on tasapainossa, koko työyhteisö kukoistaa, mikä näkyy aina tasetta myöten.

Se on meidän tavoitteemme.

Ydinosaamistani ovat yrittäjyys, itsensä johtaminen ja henkilökohtainen muutos parempaan, omien arvojen mukaiseen elämään. Olen työskennellyt perheyrityksen johdossa sekä useassa eri asiantuntijaorganisaatiossa Suomessa ja ulkomailla.

Perheyrittäjyys on mielestäni ehkä jopa haastavin yrittämisen laji. Vaikka työtä tehdään yhtä ahkerasti kuin muissakin yrityksissä, perheyrittäjän työ seuraa perheessä mukana vuorokauden kaikkina hetkinä. Menestyksen ja haasteiden vaakakupeissa painavat resurssien riittävyyden ja oman jaksamisen lisäksi perhe- ja/tai sukulaissuhteet. Jopa oma parisuhde saattaa olla katkolla yhteisen yrittämisen seurauksena.

Pitkän linjan perheyrittäjänä omaan yli 30 vuoden kokemuksen perheyrittäjyydestä. Olen toiminut niin yrittäjänä kuin työntekijänäkin. Tähän aikaan sisältyy menestyksen riemua, mutta myös huolta ja ahdistusta esimerkiksi siitä, kuinka liiketoimintaa voidaan haasteista huolimatta jatkaa tai että työntekijöiden työpaikat säilyvät.

Toimin valmentajana ja annan mielelläni vuosikymmenien kokemukseni yrittäjyydestä käyttöösi niin, ettet hukkaa resurssejasi, vaan saat loistaa työssäsi ja elämäntavassasi. Muutoksen edessä löydät kanssani uuden lähestymistavan ja näkökulman. Tuen, kuuntelen ja sparraan sinua kohti omannäköistä elämää. Valmennuksen avulla itsetuntemuksesi lisääntyy ja johdat itseäsi paremmin – niin tehokkaammin kuin mielekkäämmin – kohti päämäärääsi

Ota yhteyttä, jos kaipaat vertaistukea, sparrausta tai vaikkapa vain luotettavaa keskustelukumppania, jonka kanssa pohtia perheyrittämiseen liittyviä haasteita!

Yhteistyökumppanimme

Sari Ajangon henkilökuva.
Diversitaksen logo

Sari Ajanko | Leadership Coach, Trainer, CEO Diversitas Oy

Sari tukee johtajien kasvamista ja kehittää heidän itsetuntemustaan. Valmennuksissa ja harjoituksissaan Sarilla on käytössään useita ajatuksia herättäviä malleja ja tekniikoita, jotka mahdollistavat ainutlaatuisen tavan johtajille ja tiimeille päästä tavoitteisiinsa.

Tiina Rissanen
Tiina Rissasen logo

Tiina Rissanen | Certified Progress Coach®

Tiina tukee milleniaalien valmentamista ja johtamisen kehittämistä. Hänen vahvuutensa onkin yksilöcoaching milleniaalien keskuudessa. Tiina innostuu erityisesti mahdollisuudesta auttaa yrityksiä ymmärtämään milleniaaleja sekä löytämään juuri tälle sukupolvelle toimivimmat johtamisen keinot.