ASIAKASTARINA

Certified Progress Coach -arvokas matka omaan itseen, omaan johtamistyyliin ja sen kehittämiseen.

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

”Certified Progress Coach -koulutus oli arvokas matka omaan itseen, omaan johtamistyyliin ja sen kehittämiseen. Koulutuksessa sain konkreettista tukea ja vahvistusta sille, miten aidon läsnäolon kautta ja arvostavasti toisia kuunnellen löytyy yksilökohtaisesti parhaat keinot esim. siihen miten erilaisissa haasteellisissa tilanteissa päästään eteenpäin kestävällä tavalla, ja miten luodaan mm. motivoitunutta työkulttuuria.

Kun ihmiset pääsevät itse vaikuttamaan ja ratkaisemaan asioita itselle luontevimmalla tavalla, se vahvistaa yksilön omia voimavaroja, vapauttaa potentiaalia ja motivoi vastuunottoon. Näin myös itse- ja yhdessä ohjautuvuus vahvistuu organisaatiossa. Arvostavan läsnäolon ja kuuntelun kulttuurin edistäminen lähtee jokaisesta meistä, ja esihenkilöillä on mahdollistajana tässä suuri rooli. CPC koulutus tarjoaa erinomaiset valmiudet itsetuntemuksen kehittämisen ja coaching-taitojen harjoittelun kautta vahvistaa omia valmentavan johtamisen taitoja, jotka ovat mielestäni keskeisiä leadership-kompetensseja.

Suosittelen lämpimästi koulutusta kaikille, jotka haluavat kehittyä ihmisenä ja ammatillisesti. Avoimissa kysymyksissä on voimaa”.

Hanna Haikonen
Kasvujohtaja
Varma

 

Lisää kirjoituksia ja kursseja

Ulla Jones -Global Leadership Profile & Certified Progress Coach

Teetin tiimilleni Global Leadership Profilen keväällä 2020, koska ajattelen, että esihenkilönä toimiminen on asiakaspalveluammatti.

Ainoa tapa oppia ja kehittyä coachina on alkaa coachaamaan. Ironista on, että lopulta opin, etteivät rutiinit auta, vaan coachingissa kaikki perustuu tietoiseen läsnäoloon ja kykyyn kuulla coachattavaa ja omaa intuitiotaan.

Jaa sivu

Kurssit

Tässä näet kaikki omat ja mahdolliset yhteistökumppaneidemme kurssit.

Omille kursselleimme voit ilmoittautua suoraan tällä lomakkeella.

Kumppanikurssien ilmoittautumiskäytännöt vaihtelevat. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kurssia listalta.

Avoimet kurssit

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje