Syventävä enneagrammikurssi
Piirretty hehkulamppu

Syventävä enneagrammikurssi: Yhdeksän tyyliä, 27 vaistomuunnelmaa

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Oletko koskaan miettinyt, miksi joidenkin kanssa on niin helppoa löytää yhteinen ymmärrys ja toisten kanssa ei niinkään? Enneagrammimallin vaistomuunnelma voi olla yksi selittävä tekijä. 

27 tyyliin perehtyminen tekee enneagrammista entistäkin ymmärrettävämpää. Miten vaistot (eng. instincts) värittävät perustyylejä ja miten ne vaikuttavat tarpeisiimme ihmissuhteissa ja työyhteisöissä? 

Tule mukaan tähän kolmipäiväiseen työpajaan syventämään enneagrammitietouttasi ja saamaan vastauksia näihin kysymyksiin – ja moniin muihin!

Kenelle?

Tämä on syventävä enneagrammikurssi. Suurimman hyödyn saat, jos sinulla on jo perustiedot enneagrammista (esimerkiksi peruskurssiltamme). Tiedät oman tyylisi ja haluat syventää ymmärrystäsi vaistomuunnelmien merkityksestä.

Missä?

Keilaranta 1, 01250 Espoo (vastapäätä Keilaniemen metroasemaa)

Milloin?

Perjantaista sunnuntaihin 2.-4.10.2020 klo 9-17

Koulutusmateriaali

Työskentelymme pohjana on Beatrice Chestnutin 3 instincts, 9 types and 27 Subtypes -koulutus sekä The Complete Enneagram -kirja. Osallistuessasi kurssille saat omaksesi suomennetun version Beatrice Chestnutin kirjasta The Enneagram System’s 27 Personality Subtypes (arvo 40 euroa).

Kouluttajat

Liisa Lehtosalo-Iskanius

Liisa Lehtotalo-Iskanius

Liisa on sertifioitu enneagrammiohjaaja ETNT (Enneagram Teachers in Narrative Tradition), EIF®-enneagrammiohjaaja, Professional Certified Coach (PCC), sertifioitu ratkaisukeskeinen työnohjaaja STOry, työyhteisösovittelija, Mindfulness-ohjaaja CFM®.

Sari Alanko

Sari Ajanko

Sari on sertifioitu enneagrammiohjaaja ETNT (Enneagram Teachers in NarrativeTradition), NLP Trainer, Professional Certified Coach (PCC), sertifioitu johdon työnohjaaja (CSLE®, STOry), Certified WholeBody Focusing Trainer, työyhteisösovittelija

Ruokailu

Hintaan sisältyvät aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounastauolla on mahdollisuus syödä omia eväitä tai ruokailla lähiseudun kahviloissa ja ravintoloissa.

Hinta

750 euroa (sis. alv 0 %) tai 930 euroa (sis. alv 24 %)

Varhaisen ilmoittautujan etu!

Kun ilmoittaudut viimeistään 14.8.2020 mennessä ja maksat kurssimaksun elokuussa, saat kurssin hintaan 700 euroa (sis. alv 0 %) tai 868 euroa (sis. alv 24 %).

Kiinnostuitko? Varaa paikkasi nyt!

Koulutukseen otetaan 30 ensimmäistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.9.2020. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse Sarille osoitteeseen [email protected].

Lisää kirjoituksia ja kursseja

Ulla Jones -Global Leadership Profile & Certified Progress Coach

Teetin tiimilleni Global Leadership Profilen keväällä 2020, koska ajattelen, että esihenkilönä toimiminen on asiakaspalveluammatti.

Ainoa tapa oppia ja kehittyä coachina on alkaa coachaamaan. Ironista on, että lopulta opin, etteivät rutiinit auta, vaan coachingissa kaikki perustuu tietoiseen läsnäoloon ja kykyyn kuulla coachattavaa ja omaa intuitiotaan.

Jaa sivu

Kurssit

Tässä näet kaikki omat ja mahdolliset yhteistökumppaneidemme kurssit.

Omille kursselleimme voit ilmoittautua suoraan tällä lomakkeella.

Kumppanikurssien ilmoittautumiskäytännöt vaihtelevat. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kurssia listalta.

Avoimet kurssit

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje