Mindfulness Based Stress Reduction
Piirretty hehkulamppu

Paranna elämänlaatuasi – lähde mukaan 8 viikon Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) -kurssille!

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Mindfulness Based Stress Reduction eli MBSR-kurssi on sinulle, joka haluat tehdä mindfulnessin osaksi arkeasi ja olla enemmän läsnä arjen pyörityksessä. 

Saatat työskennellä johto- tai esimiestehtävissä tai kenties lasten ja nuorten parissa. Ehkä haluat kehittyä paremmaksi johtajaksi, valmentajaksi, vanhemmaksi, ystäväksi tai puolisoksi. Tavoitteesi voi olla oman elämänlaatusi parantaminen tai stressinhallinnan kehittäminen.

Kurssin sisältö

Kahdeksan viikon kurssi sisältää viikoittaisen 2,5 tunnin pituisen ohjatun tapaamisen ja yhden retriittipäivän (6h). Ensimmäinen ja viimeinen tapaaminen ovat muista poiketen 3 tunnin pituisia. Harjoitustunteja kertyy yhteensä 27h. Tapaamisissa opit mindfulnessin muodolliset harjoitteet ja tapoja, joilla voit viedä ne mukanasi omaan arkeen.

Ohjaajasi

Ohjaajanasi toimii Liisa Lehtosalo-Iskanius, mindfulness-ohjaaja CFM® ja Suomen Coaching Instituutin perustaja. Liisa toimii tukena harjoituksessasi kurssin ajan.

Sijoita itseesi!

Kurssin hinta on 480 euroa (sis. alv 24 %) tai 387,10 euroa (sis. alv 0%). Hinta sisältää ohjauksen, kurssimateriaalin sekä äänitiedostot harjoittelusi tueksi.

Kiinnostuitko? Kysy lisää! 

Järjestämme kurssin tilauksesta vähintään 6 hengen ryhmille.  

Lisää kirjoituksia ja kursseja

Ulla Jones -Global Leadership Profile & Certified Progress Coach

Teetin tiimilleni Global Leadership Profilen keväällä 2020, koska ajattelen, että esihenkilönä toimiminen on asiakaspalveluammatti.

Ainoa tapa oppia ja kehittyä coachina on alkaa coachaamaan. Ironista on, että lopulta opin, etteivät rutiinit auta, vaan coachingissa kaikki perustuu tietoiseen läsnäoloon ja kykyyn kuulla coachattavaa ja omaa intuitiotaan.

Jaa sivu

Kurssit

Tässä näet kaikki omat ja mahdolliset yhteistökumppaneidemme kurssit.

Omille kursselleimme voit ilmoittautua suoraan tällä lomakkeella.

Kumppanikurssien ilmoittautumiskäytännöt vaihtelevat. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kurssia listalta.

Avoimet kurssit

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje