Piirretty hehkulamppu

Certified Progress Coach® -koulutus valmentavalle johtajalle

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Oletko sinä läsnä tässä hetkessä? Haluatko kehittyä valmentavaksi johtajaksi tai ammattimaiseksi coachiksi? Itsetuntemus ja aito läsnäolo tarjoavat avaimet parempaan itsensä ja muiden johtamiseen.

Tänä päivänä on helppo kadottaa itsensä jatkuvaan tiedon ja muutoksen tulvaan. Itsetuntemus ja aito läsnäolo tarjoavat perustan hyvälle elämälle. Ne ovat avain parempaan itsensä ja muiden johtamiseen: kasvat johtajana kun kasvat ihmisenä. 

Kun haluat kehittyä johtamaan itseäsi ja muita tietoisesti kohti parempaa, Certified Progress Coach® -koulutuksemme tarjoaa sinulle erinomaiset keinot päämääräsi saavuttamiseksi!

Suunnattu etenkin työympäristön tarpeisiin

Certified Progress Coach® -koulutus on viiden kuukauden koulutusohjelma, joka on suunniteltu erityisesti työympäristön tarpeisiin. Valmentavaksi johtajaksi tai ammatticoachiksi valmistavan koulutusohjelman tavoitteena on avata uusia näkökulmia yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden dynaamiseen kehittämiseen. 

Koulutuksen avulla opit tuntemaan itsesi esimiehenä ja ihmisenä. Saat tarvitsemasi kyvyt olla aidosti läsnä oleva, valmentava johtaja ja coach. Paremman itsetuntemuksen ja läsnäolon avulla johdat itseäsi ja alaisiasi kohti parempaa keskinäiseen vuorovaikutukseen. Valmentavan johtajuuden avulla myös oma jaksaminen, toisten ymmärtäminen ja tukeminen sekä eteneminen kohti tavoitteita helpottuvat. 

Sinulle, joka olet valmis haastamaan itsesi

Ohjelma sopii sinulle, joka olet aidosti kiinnostunut itsesi kehittämisestä. Olet valmis haastamaan itsesi johtajana, mutta ennen kaikkea ihmisenä. Johtajaksi kasvaminen kulkee käsi kädessä ihmisenä kasvamisen kanssa. Aikaisempaa kokemusta coachingista ei vaadita. 

Välineet ihmislähtöiseen johtamiseen ja coachiksi

Koulutus tarjoaa sinulle työkalut ja taidot tulokselliseen ihmislähtöiseen johtamiseen, aitoon vuorovaikutukseen ja yhteistyön vahvistamiseen. Koulutusohjelman laajuus yhdistettynä yksilölliseen ohjaukseen antaa sinulle valmiudet soveltaa valmentavaa työotetta esimiestyössäsi tai toimia ammatticoachina.

Koulutuksella ICF:n myöntämä ACSTH-hyväksyntä 

Certified Progress Coach® -valmennusohjelmalla on International Coach Federationin (ICF) myöntämä ACSTH (englanniksi Approved Coaching Specific Training Hours) -hyväksyntä. Tämä tarkoittaa, että koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kansainväliseen sertifioitumiseen. Noudatamme ICF:n määrittämiä coachin ydintaitoja ja eettisiä ohjeita. Koulutusohjelmassa käsittelemme lukuisia työelämään soveltuvia kehittämismalleja ja -menetelmiä. Ohjelman aikana saat runsaasti toimivia ideoita siitä, miten kehität yksilöä tai ryhmää.

Certified Progress Coach® -valmennusohjelman vaikuttavuudesta on tehty puolueeton MBA-tutkimus, jonka mukaan valmennusohjelma täyttää hyvin asiakaslupauksensa.

Koulutuksesta sanottua: 

“DNA:lla on tällä hetkellä 33 sisäistä coachia tukemassa organisaation kehittymistä. He ovat käyneet Suomen Coaching Instituutin Certified Progress Coach® -ohjelman. Liisa Lehtosalo-Iskanius on kuljettanut kolme DNA:n ryhmää läpi mielenkiintoisen ja vaikuttavan matkan coaching-maailmaan. Itse olen yksi tuon polun kulkeneista. Varmasti jokainen ohjelman läpikäynyt voi allekirjoittaa saman kuin itsekin: matkan aikana syntyi paljon oivalluksia ja sitä kautta ymmärrys itsestä ja mahdollisista muiden käytökseen vaikuttavaista tekijöistä kasvoi huomattavasti. Liisa omalla ammattitaidollaan loi luottamuksellisen ja vuorovaikutteisen ilmapiirin ryhmään, jossa jokaisen oli helppo olla mukana.”

–Iitu Hietamies, henkilöstöpäällikkö, DNA

”Koulutus yllätti minut, olin odottanut saavani välineitä ja ohjeita. Tulinkin itse valmennetuksi ja kasvoin sekä ihmisenä että ammattilaisena. Koulutuksen aikana minulle kirkastui oma roolini ja vastuuni valmentajana, löysin uuden työidentiteetin. Se ei ollut helppoa, hetkittäin jopa kivuliasta, mutta välttämätöntä. Kouluttajani Liisa oli upeasti tukenani sparraten ja sillä kasvun tiellä olen edelleen.”

–Laura, suoramyyntipäällikkö

”Minun kohdallani Certified Progress Coach® -koulutus oli koko elämän mullistava kokemus. Rakastuin coachingiin ensisilmäyksellä, ja löysin ensimmäistä kertaa jotain, missä olin ihan oikeasti hyvä. Jo ennen ohjelman päättymistä päädyin irtisanoutumaan silloisesta työstäni, ja ottamaan suuren askeleen kohti itseni näköistä elämää. Minulle se oli oikea ratkaisu, ja vaikkei matka ole ollut missään nimessä helppo, en ole koskaan ollut näin onnellinen ja tyytyväinen elämääni. Kannustan jokaista, jolla on rohkeutta katsoa peiliin ja uskallusta haastaa omaa ajatteluaan, ilmoittautumaan tähän ohjelmaan!”

–Tiina Rissanen, yrittäjä, coach

Alla vielä muutama lisäpalaute:

”Itsetuntemus kasvoi valmennuksen aikana roimasti ja samalla ymmärrys siitä, miten erilaisia me kaikki olemme. Samaa asiaa voi tarkastella niin monella eri tavalla ja kaikki ne ovat oikeita. Hyvällä tavalla haastavin koulutus, jonka olen ikinä suorittanut.”

”Auttoi toteuttamaan toivotun elämän muutoksen – antoi valtavasti näkemystä ja työkaluja työhön.”

”Sain loistavia käytännön työkaluja valmentamiseen, paljon ja laajasti teoriatietoa valmentamisesta ja valmentavasta johtamisesta. Lisää itsetuntemusta ja hyvän verkoston uusista valmentaja kollegoista.”

”Koulutus antoi paljon työkaluja ja oivalluksia omaan kehittymismatkaan valmentajaksi. Tiimin ja Liisan kanssa käydyt avoimet keskustelut ja kokemusten jakaminen toi sekä uusia näkökulmia että keinoja käytäntöön. Tästä sai myös huikean verkoston kollegoita.”

Kysyttävää? Ole rohkeasti yhteydessä!

Koulutus toteutetaan tilauksesta.

Liisa Lehtosalo-Iskanius
pääkouluttaja, Master Coach, Certified Progress Coach® -koulutus
+358 43 8200 251
[email protected]

Lisää kirjoituksia ja kursseja

Ulla Jones -Global Leadership Profile & Certified Progress Coach

Teetin tiimilleni Global Leadership Profilen keväällä 2020, koska ajattelen, että esihenkilönä toimiminen on asiakaspalveluammatti.

Ainoa tapa oppia ja kehittyä coachina on alkaa coachaamaan. Ironista on, että lopulta opin, etteivät rutiinit auta, vaan coachingissa kaikki perustuu tietoiseen läsnäoloon ja kykyyn kuulla coachattavaa ja omaa intuitiotaan.

Jaa sivu

Kurssit

Tässä näet kaikki omat ja mahdolliset yhteistökumppaneidemme kurssit.

Omille kursselleimme voit ilmoittautua suoraan tällä lomakkeella.

Kumppanikurssien ilmoittautumiskäytännöt vaihtelevat. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kurssia listalta.

Avoimet kurssit

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje