Enneagrammin peruskurssi
Piirretty hehkulamppu

Enneagrammin peruskurssi: Yhdeksän hyvää strategiaa – yhdeksän tapaa katsella maailmaa

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Opi tuntemaan itsesi syvemmin ja ymmärtämään muita paremmin. Löydä uusia ulottuvuuksia kaikkiin työ- ja yksityiselämän kohtaamisiin.

Enneagrammimallin avulla tutustumme yhdeksään erilaiseen tapaan havainnoida maailmaa – yhdeksään eri strategiaan, joista yksi ei ole toista parempi tai huonompi.  Syventyminen omaan ja muiden tyyleihin helpottaa erilaisuuden ymmärtämistä ja on avuksi vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

Tällä kahden päivän kurssilla opit tunnistamaan oman tyylisi ja tulet tietoiseksi niin omista vahvuuksistasi kuin mahdollisista kompastuskivistäkin. 

Kenelle?

Tämä kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta kasvustaan ja menestyksestään, töissä ja vapaa-ajalla. Se sopii yhtä lailla sinulle, joka haluat kehittää itsetuntemustasi ja kasvaa ihmisenä, kuin sinulle, joka haluat ymmärtää moninaisuutta, eli sitä, miten erilaiset persoonat sekä kiehtovasti että haasteellisesti eroavat toisistaan, ja sinulle, joka haluat olla parempi johtaja, kollega, puoliso, ystävä tai vanhempi – tai ihan vain ihminen.

Kouluttajat

Liisa Lehtosalo-Iskanius

Liisa Lehtotalo-Iskanius

Liisa on sertifioitu enneagrammiohjaaja ETNT (Enneagram Teachers in Narrative Tradition), EIF®-enneagrammiohjaaja, Professional Certified Coach (PCC), sertifioitu ratkaisukeskeinen työnohjaaja STOry, työyhteisösovittelija, Mindfulness-ohjaaja CFM®.

Sari Alanko

Sari Ajanko

Sari on sertifioitu enneagrammiohjaaja ETNT (Enneagram Teachers in NarrativeTradition), NLP Trainer, Professional Certified Coach (PCC), sertifioitu johdon työnohjaaja (CSLE®, STOry), Certified WholeBody Focusing Trainer, työyhteisösovittelija

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Järjestämme kahden päivän peruskurssin tilauksesta vähintään kymmenen hengen ryhmille. 

Lisää kirjoituksia ja kursseja

Ulla Jones -Global Leadership Profile & Certified Progress Coach

Teetin tiimilleni Global Leadership Profilen keväällä 2020, koska ajattelen, että esihenkilönä toimiminen on asiakaspalveluammatti.

Ainoa tapa oppia ja kehittyä coachina on alkaa coachaamaan. Ironista on, että lopulta opin, etteivät rutiinit auta, vaan coachingissa kaikki perustuu tietoiseen läsnäoloon ja kykyyn kuulla coachattavaa ja omaa intuitiotaan.

Jaa sivu

Kurssit

Tässä näet kaikki omat ja mahdolliset yhteistökumppaneidemme kurssit.

Omille kursselleimme voit ilmoittautua suoraan tällä lomakkeella.

Kumppanikurssien ilmoittautumiskäytännöt vaihtelevat. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kurssia listalta.

Avoimet kurssit

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje