Certified Progress Coach®

- valmentavalle johtajalle, ammatti-coachille ja itsensä kehittäjälle

Approved Coach Specific Training Hours-kuva

Oletko sinä läsnä tässä hetkessä, itsellesi ja muille? Haluatko kehittyä valmentavaksi johtajaksi tai ammattimaiseksi coachiksi? Itsetuntemus ja aito läsnäolo tarjoavat avaimet parempaan itsensä ja muiden johtamiseen.

Tänä päivänä on helppo kadottaa itsensä jatkuvaan tiedon ja muutoksen tulvaan. Itsetuntemus ja aito läsnäolo tarjoavat perustan hyvälle elämälle. Ne ovat avain parempaan itsensä ja muiden johtamiseen: kasvat johtajana kun kasvat ihmisenä.

Kun haluat kehittyä johtamaan itseäsi ja muita tietoisesti kohti parempaa, Certified Progress Coach® -koulutus tarjoaa sinulle erinomaiset keinot päämääräsi saavuttamiseksi.

Suunnattu etenkin työympäristön tarpeisiin

Certified Progress Coach® -koulutus on kymmenen kuukauden koulutusohjelma, joka on suunniteltu erityisesti työympäristön tarpeisiin. Valmentavaksi johtajaksi tai ammatticoachiksi valmistavan koulutusohjelman tavoitteena on avata uusia näkökulmia yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden dynaamiseen kehittämiseen.

Koulutuksen avulla opit tuntemaan itsesi esimiehenä ja ihmisenä. Saat tarvitsemasi kyvyt olla aidosti läsnä oleva, valmentava johtaja ja coach. Läsnäolon ja paremman itsetuntemuksen kautta johdat itseäsi ja alaisiasi kohti mielekästä mutta tehokasta työskentelyä ja vuorovaikutusta. Valmentavan johtajuuden avulla myös oma jaksaminen, toisten ymmärtäminen ja tukeminen sekä eteneminen kohti tavoitteita helpottuvat.

Sinulle, joka olet valmis haastamaan itsesi

Ohjelma sopii sinulle, joka olet aidosti kiinnostunut itsesi kehittämisestä. Olet valmis haastamaan itsesi johtajana, mutta ennen kaikkea ihmisenä. Johtajaksi kasvaminen kulkee käsi kädessä ihmisenä kasvamisen kanssa. Aikaisempaa kokemusta coachingista ei vaadita.

Välineet ihmislähtöiseen johtamiseen ja coachiksi

Koulutus tarjoaa sinulle työkalut ja taidot tulokselliseen ihmislähtöiseen johtamiseen, aitoon vuorovaikutukseen ja yhteistyön vahvistamiseen. Koulutusohjelman laajuus yhdistettynä yksilölliseen ohjaukseen antaa sinulle valmiudet soveltaa valmentavaa työotetta esimiestyössäsi tai toimia ammatticoachina.

Koulutuksella ICF:n myöntämä ACSTH-hyväksyntä

Certified Progress Coach® -valmennusohjelmalla on International Coach Federationin (ICF) myöntämä ACSTH (Approved Coaching Specific Training Hours) -hyväksyntä. Tämä tarkoittaa, että koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kansainväliseen sertifioitumiseen. 

Noudatamme ICF:n määrittämiä coachin ydintaitoja ja eettisiä ohjeita. Ohjelman aikana saat runsaasti toimivia ideoita siitä, miten kehität yksilöä tai ryhmää. Koulutusohjelmassa käsittelemme lukuisia työelämään soveltuvia kehittämismalleja ja -menetelmiä.

Certified Progress Coach® -valmennusohjelman vaikuttavuudesta on tehty puolueeton MBA-tutkimus, jonka mukaan valmennusohjelma täyttää hyvin asiakaslupauksensa.

Certified Progress Coach kuva esitteestä

Certified Progress Coach® -koulutus valmentavalle johtajalle, syksy 2020

Päivitetty 26.6.2020 Oletko sinä läsnä tässä hetkessä? Haluatko kehittyä valmentavaksi johtajaksi tai ammattimaiseksi coachiksi? Itsetuntemus ja aito läsnäolo tarjoavat avaimet parempaan itsensä ja muiden johtamiseen. Tänä päivänä on helppo kadottaa itsensä jatkuvaan tiedon ja muutoksen tulvaan. Itsetuntemus ja aito läsnäolo...

Lue lisää