Certified Progress Coach®

- valmentavalle johtajalle, ammatti-coachille ja itsensä kehittäjälle

Approved Coach Specific Training Hours-kuva

Oletko sinä läsnä tässä hetkessä itsellesi ja muille? Itsetuntemus ja aito läsnäolo tarjoavat avaimet parempaan johtamiseen, niin itsensä kuin muiden, oli kyseessä sitten tiimi tai työyhteisö, oma perhe tai harrasteseura. Jos haluat kehittyä valmentavaksi johtajaksi tai ammatticoachiksi, olet oikeassa paikassa!  

Nykypäivänä on helppo kadottaa itsensä jatkuvaan tiedon ja muutoksen tulvaan. Tekemistä riittää, ja tulisi kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Itsetuntemus ja aito läsnäolo tarjoavat perustan hyvälle elämälle. Ne ovat avain parempaan itsensä ja muiden johtamiseen.

Kun haluat kehittyä johtamaan itseäsi ja muita tietoisesti kohti parempaa, Certified Progress Coach® -koulutus tarjoaa sinulle erinomaiset keinot päämääräsi saavuttamiseksi. Kun kasvat ihmisenä, kasvat myös johtajana.

Suunnattu etenkin työympäristön tarpeisiin

Tiivistetty Certified Progress Coach® -koulutus on viiden kuukauden koulutusohjelma, joka on suunniteltu erityisesti työympäristön tarpeisiin. Valmentavaksi johtajaksi tai ammatticoachiksi valmistavan koulutusohjelman tavoitteena on avata uusia näkökulmia yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden dynaamiseen kehittämiseen.

Koulutuksen avulla opit tuntemaan itsesi esimiehenä ja ihmisenä. Saat tarvitsemasi kyvyt olla aidosti läsnä oleva valmentava johtaja ja coach. Läsnäolon ja paremman itsetuntemuksen kautta johdat itseäsi ja alaisiasi kohti mielekästä mutta tehokasta työskentelyä ja vuorovaikutusta. Valmentavan johtajuuden avulla myös oma jaksaminen, toisten ymmärtäminen ja tukeminen sekä eteneminen kohti tavoitteita helpottuvat.

Sinulle, joka olet valmis haastamaan itsesi

Ohjelma sopii sinulle, joka olet aidosti kiinnostunut itsesi kehittämisestä. Olet valmis haastamaan itsesi johtajana, mutta ennen kaikkea ihmisenä. Johtajaksi kasvaminen nimittäin kulkee käsi kädessä ihmisenä kasvamisen kanssa. Aikaisempaa kokemusta coachingista ei vaadita.

Välineet ihmislähtöiseen johtamiseen ja coachiksi

Koulutus tarjoaa sinulle työkalut ja taidot tulokselliseen ihmislähtöiseen johtamiseen, aitoon vuorovaikutukseen ja yhteistyön vahvistamiseen. Koulutusohjelman laajuus yhdistettynä yksilölliseen ohjaukseen antaa sinulle valmiudet soveltaa valmentavaa työotetta esimiestyössäsi sekä halutessasi toimia ammatticoachina.

Koulutuksella ICF:n myöntämä ACSTH-hyväksyntä

Certified Progress Coach® -valmennusohjelmalla on International Coach Federationin (ICF) myöntämä ACSTH (Approved Coaching Specific Training Hours) -hyväksyntä. Tämä tarkoittaa, että koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kansainväliseen sertifioitumiseen. 

Noudatamme ICF:n määrittämiä coachin ydintaitoja ja eettisiä ohjeita. Koulutusohjelman aikana saat runsaasti toimivia ideoita siihen, miten kehität yksilöä tai ryhmää. Käsittelemme lukuisia työelämään soveltuvia kehittämismalleja ja -menetelmiä.

Certified Progress Coach® -valmennusohjelman vaikuttavuudesta on tehty puolueeton MBA-tutkimus, jonka mukaan valmennusohjelma täyttää hyvin asiakaslupauksensa.

Certified Progress Coach® -koulutus valmentavalle johtajalle, kevät 2021

Päivitetty 9.9.2020. Koronatilanteesta johtuen koulutus on siirretty alkavaksi tammikuussa 2021. Uudet lähiopetuspäivät ovat vahvistuneet. Oletko sinä läsnä tässä hetkessä? Haluatko kehittyä valmentavaksi johtajaksi tai ammattimaiseksi coachiksi? Itsetuntemus ja aito läsnäolo tarjoavat avaimet parempaan itsensä ja muiden johtamiseen. Tänä päivänä on...

Lue lisää