Certified Progress Coach®

- kasvuohjelma johtajille ja vaikuttajille (Leader)

Approved Coach Specific Training Hours-kuva

Onko motivaatiosi johtajana tai esimiehenä kadoksissa ja olet uupunut? Koetko joskus riittämättömyyttä, tai että et tule ymmärretyksi, kuten toivoisit? Oletko joskus turhautunut, kun työkumppanit tai asiakkaat eivät toimi niin kuin pitäisi? Ehkä päiväsi koostuvat jatkuvista palavereista, eikä sinulla ole hetken rauhaa. Tällaisessa pyörityksessä hukkaat helposti itsesi ja suorituskykysi laskee. Et pääse hyödyntämään voimaasi ja viisauttasi täysimääräisenä.  

Etsitkö uutta uraa tai haluatko vahvistaa omaa osaamistasi coachina?

Parhaalla ammatitaidolla

Kouluttajana ammatticoachit

Ohjelmassamme toimivat kouluttajina kokeneet ammatticoachit, joiden päivittäiseen työhön kuluu coachaaminen. He todella tietävät mistä puhuvat. Tämä kansainvälisesti sertifioitu koulutus on ainoa coaching-koulutus, jonka tarvitset.

Sinä, omantiesi kulkija – Tervetuloa!

 

”Jos haluat taitavaksi puusepäksi, ei riitä, että ostat puusepän työkalut. Sinulla pitää olla taito käyttää niitä ja sinun pitää tuntea puun luonne.” 

    ~ Liisa Lehtosalo-Iskanius ~ 

Pintaa syvemmälle

Syväsukellus Ihmisyyden ytimeen

Certified Progress Coach® -ohjelma on suunniteltu siten, että löydät itsellesi tasapainoisen ja omien arvojen mukaisen tavan elää suhteessa toimintaympäristöösi. Samalla saat taidon auttaa tiimiäsi tai asiakkaitasi omalla kasvupolullaan. Itsetuntemus ja itsen johtaminen ovat edellytyksiä hyvälle vuorovaikutukselle ja onnistuneelle toisten johtamiselle. Ohjelmassa ei paneuduta vain helppoihin keinoihin. Todelliseksi ammattilaiseksi tullaan vain tekemällä työ ensin itsen kanssa. Siihen ei ole oikotietä!

International Coach Federation (ICF)

ACSTH-logo (International Coach Federation)

Certified Progress Coach® -valmennusohjelmalla on International Coach Federationin (ICF) myöntämä ACSTH (Approved Coaching Specific Training Hours) -hyväksyntä. Tämä tarkoittaa, että koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kansainväliseen sertifioitumiseen. 

Noudatamme ICF:n määrittämiä coachin ydintaitoja ja eettisiä ohjeita. Koulutusohjelman aikana saat runsaasti toimivia ideoita siihen, miten kehität yksilöä tai ryhmää. Käsittelemme lukuisia työelämään soveltuvia kehittämismalleja ja -menetelmiä.

Pysyvään muutokseen

Tietoinen muutos parempaan

Hyödyt varmasti Certified Progress Coach® -ohjelmastamme, jos mikään edellä mainituista on tuttua. Saat perustuvanlaatuisia oivalluksia itsestäsi sekä siitä, miten vuorovaikutat ympäristösi kanssa. Muutokset tuovat sinulle uuden tavan hahmottaa ympäröivää todellisuutta. Moni muukin asia muuttuu, kuin vain ammatillinen käsitys itsestäsi johtajana ja vaikuttajana. Paluuta entiseen ei ole.

Certified Progress Coach® -koulutus valmentavalle johtajalle, kevät 2022

Oletko sinä läsnä tässä hetkessä? Haluatko kehittyä valmentavaksi johtajaksi tai ammattimaiseksi coachiksi? Itsetuntemus ja aito läsnäolo tarjoavat avaimet parempaan itsensä ja muiden johtamiseen. Tänä päivänä on helppo kadottaa itsensä jatkuvaan tiedon ja muutoksen tulvaan. Itsetuntemus ja aito läsnäolo tarjoavat perustan...

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje

Kurssit

Tässä näet kaikki omat ja mahdolliset yhteistökumppaneidemme kurssit.

Omille kursselleimme voit ilmoittautua suoraan tällä lomakkeella.

Kumppanikurssien ilmoittautumiskäytännöt vaihtelevat. Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisesta saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kurssia listalta.

Avoimet kurssit

Certified Progress Coach® -koulutus valmentavalle johtajalle, kevät 2022

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kursseista, kirjoituksista ja tapahtumista.

Voit perua tilauksesi koska tahansa.