Coaching

Yksilöille, työyhteisöille ja ammattivalmentajille

Tarjoamme coaching-palveluja niin yksilöille, työyhteisöille kuin ammattivalmentajillekin tavoitteenamme jalostaa ihmisten täysi potentiaali käyttöön. Lue lisää alta! 

Yksilöille

Kummitteleeko maanantai mielessäsi jo perjantaina? Tuntuuko, ettet saa mitään aikaiseksi? Haluatko elää täydempää elämää?

Jos aamuinen ajatus töihin lähtemisestä masentaa, olosi tuntuu riittämättömältä tai tavoitteesi liian vaikeilta saavuttaa, yksilöcoaching saattaa olla ratkaisu sinulle. Ratkaisukeskeisen valmennuksen avulla opit elämään hyvää ja tasapainoista elämää (työ)elämän odotusten edessä, kiireenkin keskellä.

Valmennustyylimme on ratkaisukeskeinen. Kartoitamme yhdessä tämänhetkisen tilanteesi, määrittelemme tavoitteesi ja mietimme keinoja, miten päästä niihin. Haastamme olemassaolevia ajatus- ja toimintamallejasi ja korjaamme suuntaa matkan varrella päästäksesi tavoitteisiisi elämästä nauttien.

Valmennuskertoja voi olla yksi tai useampi, ja voimme tavata kerran kuukaudessa tai useammin. Räätälöimme paketin asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan. 

Työyhteisöille

Eivätkö henkilökemianne kohtaa? Eikö yhteistyö ota sujuakseen? Silloin tiimicoaching saattaa auttaa.

Ihminen on ihminen myös työpaikalla. Jatkuva kiireen tuntu, yleinen epävarmuus ja loputon muutosten tulva yhdistettynä yhä korkeampiin ulkoisiin (ja toisaalta myös sisäisiin) odotuksiin sekä eriäviin mielipiteisiin saattaa aiheuttaa ristiriitatilanteita tiimin sisällä.

Arjen kiireen keskellä saattaa tuntua helpommalta vaihtoehdolta lakaista ongelmat maton alle, edes hetkeksi. Ei kuitenkaan ole olemassa ongelmaa, jonka lakaiseminen maton alle ratkaisisi tilanteen – päin vastoin!

Tarjoamme valmennusta pienille ja suurille tiimeille ja ryhmille. Räätälöimme sisällön tarpeidenne mukaisesti ja toteutamme sen teille sopivalla tavalla, livenä tai etäyhteyden välityksellä. Valmennuksen tavoite on, että pystytte työskentelemään voittajajoukkueena yhteisen päämäärän eteen, nyt ja jatkossa!

ACC & PCC Mentor Coaching ammattivalmentajille

Kun haluat sparrata coaching-taitojasi tai kehittyä sertifioitua valmentajana, ACC ja PCC Mentor Coaching on valintasi. 

ACC (Associate Certified Coach) ja PCC (Professional Certified Coach) ovat International Coach Federationin (ICF) sertifioimille ammattivalmentajille suunnattuja kehittymisen prosesseja ja portfolion osia.

Kun haluat sertifioitua ACC- tai PCC-coachiksi tai muuten kehittyä coachina, me voimme auttaa. Ota rohkeasti yhteyttä alta, niin jutellaan!