Workshopit eli työpajat

Onko teillä suunnitteilla tiimipäivä, esimiesvalmennus tai kenties laajempi koulutuskokonaisuus? Ovatko aiheet, kuten valmentava johtajuus, itsetuntemus, itsensä johtaminen ja mindfulness ajankohtaisia? 

Me Suomen Coaching Instituutissa olemme auttaneet yrityksiä ja organisaatiota kehittämään liiketoimintaansa johtamisen, vuorovaikutuksen ja tiimityöskentelyn saralla jo vuosikymmenen ajan. Meillä on kokemusta erikokoisten ja erinäköisten yritysten ja organisaatioiden auttamisesta. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on niin perheyrityksiä kuin korporaatioita.

Työpaja tarjoaa tilan yhdessä tekemiselle ja oppimiselle sekä tiedon jakamiselle. Ajatusten ja mielipiteiden vaihto sekä uusien ratkaisujen ideoiminen yhdessä auttavat meitä laajentamaan näkemystämme ja löytämään erilaisia tapoja lähestyä käsillä olevaa aihetta. Workshopissa jokaisen panos on tärkeä ja arvokas.

Suunnittelemme workshopin aina yhdessä asiakkaan kanssa, työyhteisön tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Hyvin onnistunut workshop edellyttää selkeän päämäärän asettamista. 

Mitä yhteisellä työpajalla tarkalleen ottaen halutaan saavuttaa? Ketkä kutsutaan koolle? Miksi tämä aihe on tärkeä ja miksi juuri me kokoonumme? 

Tämän pohjalta valikoituvat sitten workshopeissa eli työpajoissa käytetyt monenlaiset menetelmät, kuten esimerkiksi: keskustelu, kirjoittaminen, piirtäminen, askartelu, erilaiset harjoitteet ja tehtävät.

Räätälöity workshop

Räätälöity kokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden käsitellä juuri teille ajankohtaisia aiheita toivomallanne tavalla. Se voi käsitellä esimerkiksi seuraavia aiheita:

Workshopit sopivat kaiken kokoisille ryhmille esimerkiksi osaksi tiimipäivää tai yhteistä koulutustilaisuutta. Työpajan pituus voi vaihdella tunnista tai puolestatoista päivän mittaiseen tilaisuuteen tai jopa usean päivän pituiseksi.  

Toiveistanne riippuen työpaja voidaan järjestää joko kasvotusten tai verkon välityksellä. Sovellamme niin workshopin sisällön kuin toteutustavan kohderyhmän ja tilaisuuden mukaan.

Oli kyseessä sitten johtajuuden kehittäminen, tiimityöskentely ja vuorovaikutustaidot, etenkin nyt etätyön aikaan, kaiken tekemisemme ytimessä on yksilön itsetuntemus ja sen parantaminen, niin yksilö- kuin yhteisötasolla. Kysy rohkeasti lisää, autamme mielellämme!

Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja siihen liittyviä suomalaisten terveysviranomaisten suosituksia, ja sovellamme toimintaamme sen mukaan.